Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sommerkoncert med Linnea Villen

JUN
09

Sommerkoncert med Linnea Villen


Torsdag d. 9. juni 2022, kl. 19:00
Bjæverskov Kirke, Ringstedvej 515, 4632 Bjæverskov
Sommerkoncert med Linnea Villen

Sommerkoncert i Bjæverskov kirke – torsdag den 9. juni kl. 19.00

På musikalsk ekspedition med jazzbassist Mads Vinding, folkemusiker Andreas Tophøj og fløjtenist og sangerinde Linnéa Villén

Vi indbyder alle til at komme og være med til vores sommerkoncert. Vi kender Linnéa fra vores hverdag, da hun står for babysalmesangen i kirken. Nu har vi bedt hende om at optræde for os med sin musik – og hertil har hun et samarbejde med Mads Vinding og Andreas Tophøj. Se her hvordan andre har omtalt koncerten:

”En koncert i lunt og godt selskab, hvor flyvende regibemærkninger går hånd i hånd med gamle danske sange, svenske folketoner og egne, originale numre samt improvisationer. Alt sammen udført af musikerpersonligheder, som inspirerer og udfordrer hinanden på tværs af alder og genrer.

Vores lille landsbykirke i Øster Egede var propfuld og alle fik en fantastisk oplevelse. Trioen Linnea Villén, Andreas Tophøj og Mads Vinding leverede et musikalsk festfyrværkeri. Med deres forskellige baggrunde – Klassisk, folk og jazz viste de, at musik aldrig kan sættes i bås. Genrene inspirerer hinanden, smitter af og trioens musikalske overskud nåede publikum så̊ alle gik opløftede hjem.

Anne Rydahl Nielsen, Præst i Ulse, Øster Egede og Vester Egede kirker ”

MADS VINDING / Mads Vinding har en 55-årig karriere som professionel bassist med mere end 800 pladeudgivelser og ca 2000 radioudsendelser bag sig. Han har spillet over det meste af verden, produceret plader, skrevet filmmusik og har modtaget flere Grammy's og hæderspriser. Han har bl.a.spillet med navne som Herbie Hancock, Wayne Shorter, Stan Getz og Ben Webster.

ANDREAS TOPHØJ / Andreas Tophøj er en af de mest fremtrædende violinister på den danske folkemusikscene. Andreas opnåede i 2015 den personlige hæder at blive nomineret som ”Årets kunstner” ved Danish Music Award Folk, og med bandet ZAR har han vundet prisen ”Årets Danske Album 2009”. Duoen Andreas Tophøj og Rune Barslund modtog i 2012 prisen ”Årets Track” for nummeret ”The Danish Immigrant” og hans gruppe, Basco modtog velfortjent en DMA- folk i 2017.

LINNEA VILLEN / Linnéa Villén afsluttede i 2014 solistklassen i København med en højt rost debutkoncert med digte og film i baggrunden. Hun er udover en musikalsk iværksætter en flittigt brugt kammer- og orkestermusiker bl.a. i Duoen Villén & Sjølin og i jævnlig rotation på P2. Linnéa studerer pt. sang på det anerkendte Anne Rosing institut i Hellerup og Julie Lindell.

Koncerten begynder kl. 19.00 – og der er adgang til lokalet fra kl. 18.30. Som sædvanligt er det gratis at deltage – og efter koncerten indbydes til et lille glas i Sognegården.